tiistaina

i don't need sex the government screws me everyday

Nyt pakollinen kuukauden parhaat ostokset!
Oon tuhlannu helvetisti rahaa nytte tän kuukauden aikana jote pakko alkaa säästämään.

 Mutta tän kuukauden aikana tein aika yllättävän ostoksen eli ostin ittelleni vihdoin shortsit. En kauheesti pidä shortseja koska en ikinä löydä ittelleni sopivia aina onliian lyhyet pienet tiukat ja tylsät mutta nyt ostin sitte GT:stä mun kauan himoitsevat tuollaset liukuvärjätytniitti shortsit. Aivan loistavat päällä just meikän kokoa ja ei voi ainakaa sanoa et olis tylsät tai että ei olis omaperäset kumminki ihan  loistavat:)
Sitte ostin tän kuukauden aikana ton ylimmän korun tossa kuvassa Glitteristä joka onkans melkose ihana. Ja sopii mun toisen rannekorunkans mikä onmulla aina eli tuo alempi jonka ostin hesasta joskus iha nopeena heräteostoksena ku oltiin siellä ystävien kans. Ei maksanu paljon paskaakaan ja näyttää kumminki sinäänsä hintavammalt mitä oli(3e)
Paras ostos mitä tein tapahtu virossa ku päätin ostaan jonkun raikkaan huulipunan ja tormäsin sitten Manhattanin kosmetiikkahyllylle. Manhattanin meikkituotteet on älyttömän hyviä mutta kaikinpuolin halpoja tääkin huulipuna pysyy tosi pitkään ja hoitaa samalla huulia ja väriki on älyttömän raikas.

Sitten vikana on itseruskettava jote yks perhetuttu käski testaamaan. Tosi hyvää tekee kyä aika tummaks ihon mut ei mitenkään oranssihtavaks. Ja varotuksen sana tein virheen ja laitoin tota kerran ilman hanskoja ja toi tökötti pysyy hemmetin kauan kämmenet jäi tottakai tummaks ja oli viel kahenkuukauden jälkeen. Tosi luonnollisen näkönen tulos levittyy tasasesti mutta ainoo paska puoli on että toi haisee ihan kamalalle mutta kaikki oi taitaa vähän haista.Sitten ihan näiden päivien kuulumisia viikonloppu oli aivan mahtava ja eilinen kiitos Katja,Nea ja Jessica teidän hulluja juttuja oli ihana kuunnella en oo taas nauranu näin paljoo pitkään aikaan! Muutenki oli ihana ilta Miika tuli tänne. Ja tänään oon vaa lagannu koko illan kotona ja urheillu aika rentoo siis.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti