sunnuntaina

Life is pretty amazing

Päättäreistä selvitty! ihan älyttömän hyvä ilta Iidan,Iitun ja suvin kans + jätkiä. Ajeltiin oltiin saunottiin käytiin tutuilla ja musta oli ihan vitun rennot ja hyvät päättärit. Samana päivänä sit veljen ylioppilas juhlat ja omat päättärit jote oli sinäänsä vähän haikee mut hyvä tunnelma ku pääs paanalta pois.
  Siinä sitä sitten ollaan ostin 50e keltaisen mekon nellystä joka on aivan ihana. Kiharsin sitten hiukset ja laitoin aika perusmeikit ja korkokengät jalkaan ja lähdin. Kaikki oli niin hemmetin nätin näköisiä! Ja noilla kuteilla sitte ylioppilas juhlissakin.

Illalla otettiinki parimiljoonaa kuvaa ja aamulla sai nauraa niil ihan kunnolla ku puoliaka ei muistanu. Harmitti vaan ku illalla jääty totaalisesti ku forssassaki oltiin täristiin siel nätissä kasassa ja koitettiin puhua parille tutulle mut hyvin sieläki meni. Haluun samanlaisia iltoja useesti kesäloman aikana koska en oo pitkään aikaan ollu noin rentoutunu. Harmitti ku ei kerinny puhumaan tiettyjen ihanien ihmisten kanssa kunnolla mut nyt on kesä aikaa korjata välejä.


1 kommentti:

  1. Sun mekko ja sinä itse olitte ihana yhdistelmä päättäreissä keltanen sopii sulle olit söppänä!:)

    VastaaPoista