perjantaina

Money cant buy happiness

Ja sitte kirjottelen vähän tän viikon ostoksista ja kaikista. Elikkä huomenna on synttäripailut ja mahtavaa sinne valmistautua. Pientä pakokauhua ja kaikkea on jo koska en oo mulitää laittanu valmiiks. Tilasin kyllä nellystä viimeviikon tiistaina mekkoja sovituksee mutta siel oli jotai varastonlaittamista nii ne vähä venähti ne tilaukset jote ei huomiseks tuu:(. Mutta H&M vaatteet tuli ensimmästä kertaa mun elämän aikana nopeasti!

Eli tos on osa lähti söötit rintaliivit, villapaita ja kahet farkut + lähti mukaan vie musta pitsipaita ja pitkähihane perus musta paita ja vaa mustat lenkkarit. kaikkee mitä oon tarvinnu aiku oon onnellinen et sain vihdoinki farkut ostettuu ittelleni noi on aivan ihanat päällä. Sitte tänään ostin nopeeta tarjoustalosta vaan vaalean kynsilakan jeejee.

 Koitin laittaa niitä oikein näteiks mut sitte meitsin kimallelakka päätti olla ämmä ja loppua justiinsa oivoi. Ei se elämää kaada luojan kiitos meinaa nyt tää viikko on ollu yhtä stressiä ja tappelua ihmisten kanssa tänäänki tärisin niin perkeleesti ku stressas kaikki mutta kilauttelin kavereiden kanssa ja se saa aina rauhottumaa nii ihanasti :).
Ja tässä ihania koulufiiliksiä luojan kiitos viikonloppu on ihan just huomenna.  Eli joo Merkonomi olen ja joko oon täys perse tai tuol on oikeesti haastavaa. Eniten vituttaa pitkät päivät ku en millään pysy hereillä ja stressi painaa koulunki puolesta iha mukavasti.
 Ja loppuun  vie meitsin tänpäivän ulkonäköä ihana lämmin villapaitasein on tässä päällä ihana on ja vettä tulee ku esterin perseestä mutta  nyt  nukkumaan  vihdoinki ja toivomaan et huominen menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti