maanantaina

Good life

 Elossa ollaan eli leikkaus oli 31.1 ja lähettiin ajamaan turkuun joskus 7 aikaa. Mulla oli tosi mukava leikkaava lääkäri, nukuttaja ja hoitaja jotein ei kerenny ees jännittämään kun puhuin niiden kanssa koko ajan ennen leikkausta. Sitten heräsinki heräämöltä ja koko ajan annettiin tosi vahvoja särkylääkkeitä, mikä ei oikeestaan ees haitannut voitte meinaan kuvitella kuin kipee mun kurkku oli. keittoa ja lääkkeitä syödessä viikko meniki sit yllättävän nopeeta ja nyt tän viikonlopun olinki liikkeellä jo ku tuntu olevan hyvä olo mutta tänään takapakki sitten iski ja kurkku on taas tosi kipee. Saikkua mul on viellä keskiviikkoon mutta koitan nyt mennä kouluun jo tiistain.
Mutta perjantaina jaksoin mennä humppilaan kavereita katsomaan ja oli sen arvoista ku lähös sen kaks viikkoo kotona (eka viikko oli kuumetta).
Jaksoin jopa mennä suihkuun ja vähän laittaa itteeni ihmisen näköiseksi eli lisäkkeet päähän ja meikkiä nassuun.
Oltiin siis jessellä Ihanaa seuraa niinkuin aina ja pelattiin buzzia ja jauhettiin paskaa jätkät ei halunnu pelata ku oltiin parhaita Janinan kanssa. Virkisti ihan älyttömästi olla muualla ku kotona ja Jessellä on aina niin rentoo ku sinne menee.
Lauantai oliki sitten pinkivoittonen pakkaamisen suhteen ku lähin myöhään illalla miikalle ja ajeltiin mut jouduttiin Janinan kans luukkuun oltiin niin kurittomia kakaroita! 


1 kommentti: