maanantaina

Ain´t coming down

Taas kirjottelen ja mitästänne oon pyöriny jokioinen-Forssa-Humppila piireissä ollu kipeänä ja ollu kavereiden ja kaikkien kanssa + koulu mikä painaa päälle nii saatanasti. Mutta ihan jees päivä tänään vaik vähän huonovointisuutta ja paskaa keliä ilmassa. Mutta seuraavaa viikonloppua odotellessa. Nyt tän viikon oon talouden pikkupiikana eli huhhuh. Koulunjälkee alkaa talouden siivous ja ruuan teko eläinten ruokkiminen taas siivous tiskaus pyykkien peseminen silittäminen ties mitä ja hermot meinaa tässä mennä.
Lisäksi kävin nytte erikoislääkärillä tosta mun kurkusta ja tottakai siellä sitten onkin jotain ja nyt on jonkisortin lääkitys ja mahd. leikkaus hämeenlinnan sairaalassa  oon kai nyt jo sinne jonossa mutta kuitenki. Pelottaa älyttömästi mutta auttaa varmaan kumminki aika paljo en olis ainaki niin useesti kipee ja henkiki alkais kulkea vihdoin ja viimein.


Vitaminwater mun pakollinen ostos joka viikolle kaikki maut pitää testata

 Eli tänäänki vaihteeks tuhlasin viimeisiä rahan rippeitä taas noihin vitaminwatereihin noi on ihanan makusia ja muutenki ihania ja haluun juu tottakai maistaa noita kaikkia rahathan tohon menee mutta en mahda ittelleni mitään.


ja tässä osa lempi hiustenhoito tuotteista lemppareita löytyy kokonaiset kaks saamarin isoa laatikkoa.
  Got2B Rockin´it hiuslakka
TRESemmé lämpösuoja 
AVON Lotus shield hiuksiin jätettävä hoito
 Gliss hoitosuihke kuiville ja rasittuneille hiuksille
 
Sitten tässä on lemppari kynsilakkoja ja ekoissa kahdessa kuvassa ostin sen tarjoustalosta noiden punasen ja pinkin lisäksi. Sit on kaks hoitavaa ja näitä on miljoonittain uta nääki lemppareita.
Sitten lempihajuvedet mitkä on ihan lopussa eli celebre ja Gwen Stefanin harajuku lovers. Ihania ovat mutta kummatki niin helvetin lopussa että pistää vihaks.
 Siitten ostin  piimax + kalkki D. Etin kylläkin sitä hiusten kasvua auttavaa piimaxia mutta toikin on kuulemma ihan älyttömän hyvää ja toimii että tänään aloin syömään pitää ottaa 4 kpl päivässä ja purtilossa on 300 kipaletta eli kai ne jotenki riittää mulle. Toivotaan joo että toimii!
Sitten loppuun vähän itsestä kuvia lauantaina taisin nappasta ku oli maailmalle lähdössä 
Paita Gina trico
Housut Vero moda 
Korut Glitter & H&M
kengät Spirit storeEi kommentteja:

Lähetä kommentti