torstaina

Be the champion

Ja ei vois tylsemmäks ilta mennä enään. Oon maannu kotona siitä saakka ku pääsin koulusta liikuttamatta persettä sängyltä. Joten iha hyvä väli päivitellä mitä o tullu puuhailtua. En oo tainnu ees siitä kirjottaa että viime perjantaina oli kivat pikkuset pipalot rehtiksellä Aleksi oli mökin sielt vuokrannu ja paljo tuttuja ja kavereita siellä jees jees harmi ku en ottanu sinne kameraa mukaa mut onneks Laura sit näpsi kansiollisen kuvia siit illasta facebookkiin. Illan saldo oli toisten oksennusta minun kengilläni lievä aivotärähdys ja lauloin aivan liikaa + kusireissut aka karhut..

Täsä yks matsku kuva siitä illasta mustalaislainen aka laura
Ja mitäs muuta koulua paljon nytte mutta jea fysiikasta 3 eli paras ihan mahtavaa yläasteen 5 fysiikalla menin 3 vuotta mut nyt jonki sortin kotona pysyminen on tuottanu tulosta kokeiden suhteen.
Mutta nyt oon vihdoinki saanu aikaseks tehtyy talven  varalle vähän lämpösiä ostoksia elikkä eilen tein oikein ison tilauksen nellystä koska siellä on tollane valtaisa ale. Ja H&Mmästä tuli tilattua valtasti farkkuja ja pitkähihasia paitoja ku sellasia ei vaan löydy ainaka ehjiä meitsin vaatekaapista.
Mutta talvitakin osti nytten Forssan Prismasta Vero modasta.

Makso 50e ja lämminon! en oo vie viittiny käyttää koska mä kerkiin ton takin sottaamaan jo ennen lumentuloa.Tosi söötti mun mielesti hirmusen on pitkä takki et näytän kääpiöltä ton kanssa mutta mitä pienistä. Sit suuri ilmotusluontoinen asia että prkle kokkasinkin tässä yks päivä ku oli kauhea makeannälkä ja kukaan ei ollu käyny saamari kaupassa niin aloin tekemään mokkapaloja.

Lopputulos oli ulkonäöltään vähä mitä oli mutta kyl ne maistu ihan mokkapaloilta mission accomplished! Mutta nytten pakkaamaan laukku ja saunaan sitte meitsi alkaa napostelemaan kaikkea paskaa mitä jääkaapista löytää ja soittelee kavereille perus sadepäivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti