maanantaina

Tallinna Viro once again

Ei oo taas tullu kirjoteltua mutta nyt on hyvä syy oon taas ollutvirossa viettämässä laatuaikaa ja ollu tuttuja kattomassa jopa Miika lähti matkaan mukaan jee oli kunnon laatuaikaa yhdessä.
Tos on nyt asioita mitä tuli osteltua eli  Nude paita, Pinkki paita ja harmaa nude paita on reservestä Mangosta on toppi ja t-paita, neuletakki on vero modasta ja farkut, kello ja pitsi jakku on new yokkerista. Oli tosi edullista aivan ihania vaatteita tuli myös osteltua muutaki mukavaa mutta tuossa taitaa olla ne sellaiset pää asiat.
Tää kello oli mahtavin ostos kierreltiin tänään miikan kans  viel kaupoissa nopeeta ja toi iski silmään  en eka ees kehdannu kattoo hintaa koska toi kello oli aivan liian ihanan näkönen mutta kuiteskin katoin ja hinta oli hämmästyttävä 12e. Vihdoinki sain edullisen ihanan kellon mistä oon unelmoinu jeejee!
 Tää oli tätä menomatkan huumaa eka nukkumista ja sit alettiinki riehumaan ja hyppimään ympäri laivaa. taino ite en saanu nukuttua yhtään tuntia menomatkalla ku joko toi pikkumies kuorsas tai sit ei vaan väsyttäny. Juotiin ja syötiin sielläki sit vaan ja pelikoneille iskettiin jossain vaiheessa
Eka ilta kierrettiin paikkoja ja käytiin parissa baarissakin ja löydettiin ihana laboratori baari jossa tarjottiin juotavia koeputkissa ja oli muutenki tosi hieno paikka. sen jälkee sitten taas joulutorille mikä oli tosi ihana taas kerran. Ja aamulla sitten ostoksille roccaan.
Elin aika pinkki voittosta elämää most of the time lempi hajuvettä lempijuomia ja uusi ihana lempi mesta.s
Huonoja Kännykkälaatuu kuvia mutta tuli vähän syötyä 4 päivän sisällä! ai naminami oli herkullisia ruokia jos meette viroon menkää ihan mihinkä paikkaan syömään saatte herkullista ruokaa!!!
Ja tottakai otettii miljoonittain jotain ihan hassuja ja ihania kuvia ittestämme koska ollaan niin ihanan itserakkaita. Tälläsiä kuvia ja videoita tuli 1000 kipaletta että en viittiny iha niitä kaikkia tunkee tänne.
Jotkut on kysyny et oonko ihan suomalainen ja juu olen somerolta kotoisin ihan suomalainen mutta oon pienestä pitäen matkustanu virossa ja oon aivan rakastunu koko paikkaan. Ulkonäköäkin on kyselty tummempi iho voi jossain kuvissa olla koska itseruskettava on mun enkeli ja koko isänpuolen suku on tosi tummia silmistä hiuksista ja ihosta on siis vähän periytynyt.

2 kommenttia: