maanantaina

The boys always spending all their money on love

 Ajattelin kirjotella viimeviikon tapahtumia ku tää bloggailu on vähän jääny ja nyt on aikaaki ku oon kipee ja kohta pitäis jaksaa lähtee lääkäriin. mutta yllä olevat kaks kuvaa on kaks synttärilahjaa ja kavereilta sain kans ihania lahjoja eli kiitos (: (täytin sit 16 vihdoinki)aika kalliita lahjoja ja ihan liikaa oli mut ei voi valittaakka eli tuossa on guessin rannekoru ja lanvin parisin marry me hajuvesi.
Perusviikonloppu tyyli meitsillä kiharrn hiukset ja melkeen aina pitsitoppi päällä:D

Allun torakynnet + vessa ujea
Santtu oli aatami ja Aatu oli osama bi laden :D
Joo ja sitten lauantaina oltiin Rokkasen isällä vähän juhlistassa ja oli ihan vitun jees. Otettii miljoonittain kuvia mut puoletkaan ei oikee onnistunu vähä tärähteli jostain syystä. Oltiin seksikäs näky ku mentiin denisiin syömään ku melkein kaikilla oli jotkut naamarit tai asut mä ja allu tyydyttiin prinsessakruunuihin. Oli kylllä ihan saamarin kivaa tollasia iltoja lisää vaan ( :

 Sunnuntaina sit taas oltiin miikan kans meillä yö ja värjättii miikan hiukset se on nyt yksi meistä bruneteistä ja osasin jotenkuten jopa värjätä jesjes. Yö oli iha kauhee en saanu yhtään unta ja ny äskön tulin lääkäristä ja oon nyt hämeenlinnaan leikkaukseen jonossa ei mitään vakavaa kurkku vaa leikataan jos sen jälkeen olis toivottavasti parempi olla.

4 kommenttia:

  1. Apua miika on ihan hassun näkönen tummilla mutta sopii sille:DD!

    VastaaPoista
  2. Onks nicki minaj sun joku lempiartisti ku tuntuu et lisäät aina sen musiikkia tänne :DD

    VastaaPoista